BRUIDEN

Gefeliciteerd!! Je gaat trouwen!!

Op de mooiste dag van je leven wil je vooral niet teveel aan je hoofd hebben, behalve je kapsel. Laat mij daarom je bruidskapsel en make-up voor je trouwdag verzorgen. Als je dat wenst kom ik bij je aan huis en kun je je dag rustig beginnen. Uiteraard is het ook mogelijk om bruidsmeisjes en bruidsgasten van een feestelijk kapsel te voorzien.

Eerst een proefsessie

Een goede voorbereiding op je huwelijk is het halve werk. Een aantal weken voor de bruiloft maken we een afspraak voor een proefsessie. Tijdens die proefsessie, die ongeveer 2,5uur duurt, proberen we verschillende technieken en stijlen uit om te kijken wat past bij jouw persoonlijkheid en jouw bruidsjurk.

Ook wat de make-up betreft is het mogelijk om eerst een proefmake-up te doen. Deze sessie duurt gemiddeld een uur en vind meestal tegelijk met het proefkapsel plaats. Neem gerust je fototoestel mee, dan kun je thuis het resultaat van de proefsessie nog eens bekijken.

De grote dag

Op de dag zelf maken we het “echt”. Dan wordt de make-up opgebracht die tijdens de proefsessie is afgesproken en kunnen evt. bruidsmeisjes en familie van make-up worden voorzien. Ik werk altijd met de professionele producten van Golden Rose.

Ik zorg ervoor dat je er op je trouwdag van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat op je allermooist uitziet, met een goed verzorgde coupe en met dezelfde vlekkeloze make-up. Je kunt ook kiezen voor een touch-up.
Een touch-up is het bijwerken van de dagmake-up of om voor het feest een andere make-up aan te brengen zoals een avondmake-up. Avond make-up is bijna gelijk aan de dag make-up alleen wat intenser. Bij avond make-up wordt de make-up wat zwaarder aangezet en aangepast aan jouw wensen.

Laat joú trouwdag de allermooiste zijn!

Meer informatie

Voor meer informatie mag je altijd contact met mij opnemen.